Acasa | Scoruri Live | Cluburi | Clasamente  
 
Info
    Ghid Pariere
    Metode Pariere
    Tipuri Pariuri

Publicitate

Borsete 

Serviete 

Carucioare Copii 

Mobila la Comanda 

Cum sa pariez online?

Casele de pariuri sportive online s-au dezvoltat foarte mult in ultimul timp. Acestea va pot scuti de a pierde timpul cu deplasarea la ghiseul unei case de pariuri si de statul la coada pentru a depune biletul cu pariuri. Aveti avantajul ca puteti paria la orice ora din zi si din noapte, de acasa, de la serviciu sau chiar de pe telefonul mobil. Punerea unui pariu se face prin cateva click-uri si de multe ori puteti paria live chiar si dupa inceperea meciului. Ce trebuie sa faceti pentru a paria online?

- Alegerea unei case de pariuri
Intai trebuie sa alegeti o casa de pariuri care este de renume si prezinta incredere. Trebuie sa cititi conditiile de pariere, termenii si regulile de confidentialitate existente pe orice site care se respecta. Pe site-ul nostru veti gasi doar linkuri catre case de pariuri renumite.

- Deschidere unui cont de pariere
Inainte de a putea sa pariati trebuie sa va deschideti un cont. Toate pariurile si transferurile de bani vor fi inregistrate în acest cont. Pe majoritatea site-urilor exista un buton denumit INREGISTRARE sau DESCHIDE CONT. Inregistrarea este gratuita si nu prezinta nici-o obligatie. Dupa accesare, vi se vor cere cateva date personale si veti obtine un nume de acces si o parola care vor fi trimise pe adresa de e-mail folosita la inregistrare. Dupa confirmarea linkului de inregistrare primit pe e-mail veti putea paria accesand contul creat. Va sfatuim sa va scrieti parola si numele de acces intr-o agenda proprie, nu lasati acea inregistrare pe e-mail sau in calculator pentru a nu avea ulterioare neplaceri.

- Alimentarea contului
Pentru a putea pune un pariu trebuie sa aveti o suma minima de bani in contul de pariere. Pentru a alimenta contul cea mai rapida metoda este un card bancar. Daca nu aveti un card puteti vizita acest website ce ofera informatii complete privind cardurile de credit, www.carduridecredit.ro
Banii se transfera imediat si puteti paria in cateva secunde. Majoritatea bookmakerilor ofera un bonus la prima alimentare. Bani depusi sau castigati ii puteti retrage oricand, transferul facandu-se direct pe cardul dvs. La retragere se vor retine mici procente pentru procesare online. Banii castigati nu sunt supusi impozitarii spre deosebire de casele de pariuri clasice, unde vi se retine un impozit.

- Punerea unui pariu
Puteti pune un pariu simplu sau pariu multiplu. Nu va grabiti atunci cand alegeti meciurile si introduceti suma dorita pentru pariere. O data confirmat un pariu nu va mai puteti retrage banii sau daca exista aceasta posibilitate oferita de casa de pariuri, puteti retrage un anumit procent din suma depusa.

- Serviciul de asistenta
Daca aveti vre-o problema si doriti ajutor sau aveti nelamuriri nu ezitati sa le trimiteti un e-mail pentru a clarifica problema. In pagina de Contact existenta pe ficare site al unei case de pariuri, gasiti numere de telefon sau adrese de e-mail pentru asistenta clienti. O sa primiti raspuns de fiecare data, in general in maxim 2 ore.

Acasa | Scoruri Live | Contact | Termeni | Cluburi | Clasamente

© 2006 - 2015 Toate drepturile rezervate ABC Design Media