Acasa | Scoruri Live | Cluburi | Clasamente  
 
Info
    Ghid Pariere
    Metode Pariere
    Tipuri Pariuri

Publicitate

Borsete 

Serviete 

Carucioare Copii 

Mobila la Comanda 

Metode de pariere online

   Stabiliti o suma
   Inainte de a pune un pariu trebuie sa va stabiliti o suma maxima pe care o puteti pierde fara a va crea probleme. Daca ati stabilit suma de 100 RON sa zicem si ati pierdut aceasta suma, nu mai pariati. Nu pariati cu bani pe care nu va permiteti sa-i pierdeti. Dupa stabilirea sumei pe care o puteti pierde, trebuie sa va alegeti o suma pe care doriti sa o castigati. In momentul in care ati ajuns la aceasta suma, retrageti bani din cont.

  Alegerea unei strategii de pariere
   Pe cine sa pariati, pe un outsider sau pe o echipa favorita? Sa puneti un pariu simplu sau un pariu multiplu? Poate aveti un sistem propriu de pariere. Nu conteaza. Cel mai important este sa nu va schimbati strategia de pariere. Daca aveti o metoda care da rezultate pozitive si obtineti ceva bani, nu va lacomiti.
   Exista doua metode clare de pariere atunci cand tinem seama de risc. Prima si cea mai folosita este parierea pe o suma mica, spre exemplu 5 lei, dar alegand multe meciuri cu cote diferite de pariere, care inmultite dau o crestere a sumei pariate de 40 de ori sa zicem. Deci riscati 5 lei si puteti castiga 200. Daca pierdeti acei 5 lei nu e o mare tragedie. Aceasta varianta este mai riscanta, fiind necesara alegerea a 8 -10 meciuri pentru a ajunge la o suma satisfacatoare.
   A doua varianta este asa zis mai sigura dar presupune riscul unei sume mai mari de bani. Spre exemplu pariati suma de 100 de lei. Pentru a ajunge la profitul de aproape 200 de lei ca in varianta de mai sus va trebuie cota 3.00. Aceasta metoda presupune alegerea unor meciuri in care considerati ca sunteti sigur de rezultatul ales. Casele de pariuri ofera cote mici pentru meciurile clare in care o echipa are putine sanse sa castige. Aceste cote pot fi de 1.10, 1.20 deci v-ar trebui mai multe meciuri pariate pentru a ajunge la cota 3.00. Dar exista si meciuri considerate mai riscante cu cota de 1.50 pana spre 2.00. Prin alegerea a 2,3 cote de acest gen puteti ajunge la obiectivul propus.

  Metode de pariere cunoscute

  Martingale - aceasta metoda este cea mai cunoscuta si consta in dublarea mizei dupa fiecare pierdere pana la obtinerea unui castig. Mai mult ...

  Anti-Martingale - metoda inversa a clasicei Martingale, ce consta in marirea sumei de pariere dupa obtinerea fiecarui castig. Mai mult ...

Acasa | Scoruri Live | Contact | Termeni | Cluburi | Clasamente

© 2006 - 2015 Toate drepturile rezervate ABC Design Media