Acasa | Scoruri Live | Cluburi | Clasamente  
 
Info
    Ghid Pariere
    Metode Pariere
    Tipuri Pariuri

Publicitate

Borsete 

Serviete 

Carucioare Copii 

Mobila la Comanda 

Tipuri de pariuri

Pariu simplu
Un pariu simplu reprezinta cea mai simpla metoda de pariere: trebuie doar sa intuiti rezultatul corect al unui singur eveniment pentru a castiga pariul. Miza inmultita cu cota este castigul potential.
Spre exemplu:
Ati pus un pariu de 100 RON pe o echipa ca va castiga impotriva altei echipe la o cota de 1.40. Daca echipa favorita castiga, suma totala de 100 x 1.40 = 140 RON va fi incarcata in contul dvs. online.
Pariu multiplu
Un pariu multiplu va permite sa combinati cotele mai multor evenimente intr-unul si acelasi bilet. Castigurile dvs. sunt determinate de miza inmultita cu produsul tuturor cotelor. Un pariu multiplu va ofera spectaculoasa sansa pentru castiguri mari, dar trebuie sa preziceti corect toate rezultatele incluse pe biletul de joc.
Spre exemplu:
Selectati echipa A sa castige @ 1.50, echipa B sa câstige @ 3 si echipa C sa câstige @ 2 pe biletul de joc - aveti urmatoarele optiuni:
pariu multiplu standard (intotdeauna 1 pariu) - Daca pariati 30 RON pe un pariu multiplu standard, toate echipele trebuie sa castige pentru a primi urmatorul castig: 30 x 1.50 x 3 x 2 = 270 RON.

Alte tipuri de pariuri
Castigatorul dupa rezultatul final
(Linie, 1X2, 1-2)
Trebuie sa preziceti ce echipa sau competitor va castiga meciul. Rezultatele comune sunt: victorie gazde (1), victorie oaspeti (2) si rezultat de egalitate(X).
Sansa dubla
Cotele combinate a doua pariuri simple va dau sansa dubla de a prezice 2 rezultate diferite a unui eveniment intr-un singur pariu.
Sub/Peste sau Numar de goluri
Un pariu pe Numarul total de goluri dintr-un meci, inscrise de ambele echipe impreuna.
Scor corect / Pariere pe seturi
Acesta este un pariu de prezicere a scorului final dintr-un meci si este bazat pe numarul de goluri inscrise de fiecare echipa (fotbal), sau de numarul de seturi castigate de fiecare jucator (tenis).
Pauza/Final
Preziceti scorul la finalul primei reprize, respectiv la final. Exemplu: daca un meci este nedecis la sfarsitul meciului si a fost 1-1 la pauza, toate pariurile puse pe meci sa se termine egal-egal vor fi câstigatoare. Pariurile pe oricare alt rezultat sunt pierdute.
Handicap
Defavorizatul va primi un avantaj la start de un numar particular de goluri/puncte, si favoritul va fi defavorizat cu acelasi numar de puncte. Aratate in paranteze, numarul de goluri/puncte "de pe hartie" vor fi adaugate la rezultatul real si va face pariul corespunzator.
Exemple de handicapuri:
Arsenal vs. Liverpool (handicap 0:1)
Liverpool incepe cu un gol avans. Asadar Arsenal trebuie sa castige la doua sau mai multe goluri diferenta. Altfel, toate pariurile pe Arsenal sunt pierdute. 
Handicapul asiatic
Functioneaza ca si handicapul normal, dar posibilitatea de egalitate este eliminata. Fie handicapul nu are la baza un numar intreg, fie toate mizele sunt returnate in cazul unui rezultat de egalitate.
Duel
Trebuie sa preziceti care din cei doi contracandidati va castiga competitia sau va avea cel mai bun timp.
Competitii
Acordati-va sansa de a prezice castigatorul turneului, campionatului sau cursei. Sunt posibile si astfel de pariuri.

Acasa | Scoruri Live | Contact | Termeni | Cluburi | Clasamente

© 2006 - 2015 Toate drepturile rezervate ABC Design Media